Vi ses igen

Polen, om ett par timmar ses vi igen.
Eller rättare sagt om sju timmar kör vi från lilla Ronneby till Karlskrona för påstigning av färjan som sen bär av till Polen och Gdynia. När vi är framme där imorgon bitti (färjan tar 10 timmar) bär det sen av till Gdansk för att turista lite och förhoppningsvis shoppa en massor. Det här bli min andra resa till Polen i år. Förra gången var jag i Sopot och Gdynia tillsammans med Michelle, då var det sol, sommar och över 30 grader. Det väntas dock vara fint väder i Gdansk imorgon, runt 14 grader och sol så jag hoppas verkligen att det håller i och att vi slipper det här regnet som vi har här hemma.
 
Är det bara jag som tycker att våra svenska pass är sjukt fula?
Skulle gärna vilja ha ett rosa eller med något roligt mönster istället! Får se till och skaffa mig ett snyggt passfodral.
 
 Wanna see me blow bubbles?

Älskar mina chip-muggar.
Den till vänster är från Disney Store och den till höger är från Primark.
 
 Monster High

I torsdags blev Annie (min systerdotter) hela 6 år.
Detta ska firas idag med kalas, tårta osv men som vanligt jobbar jag helgen. Så istället fick hon sin present av mig igår kväll, jag var ändå där för att fixa en tårta till hennes kalas så passade på att fira henne då istället. Fröken hade önskat sig en Monster High tårta till sitt kalas, kanske inte världens enklaste men efter att jag hade googlat runt lite härom kvällen så fick jag ihop en idé.
 
Annie var jättenöjd med sin tårta och även jag tycker att jag lyckades rätt bra.
Vad tycker ni?