Recept, knäckebröd

2012-10-21 @ 17:12:00
Du behöver
 
  • 3dl Vatten
  • 2dl Mjöl
  • 1dl Solrosfrön
  • 1dl Linfrön
  • 2dl havregryn
  • 1krd Salt
 
Blanda samman alla ingredienser i en bunke.
Lägg ett bakplåtspapper på en ungsplåt och bre ut smeten så tunt du kan på bakplåtspappret
Sätt in plåten i ugnen på 130 grader i 60-70 minuter.
 
 
När du tagit ut plåten ur ugnen låt knäckebrödet svalna innan du lossar det från bakplåtspappret.
När du tagit loss ditt knäckebröd är det bara att bryta det i bitar, hur stora eller hur små bitar du vill.
 
 
Knäckebrödet är nu klart för att avnjutas!
 

Kommentarer
Postat av: julie jj

Yum, looks really good! :D

Svar: Thanks, it is very good :)
Sanne

2012-10-21 @ 20:05:30 / URL: http://juliejj.com
Postat av: Elfina ♥

åh va kreativ du är, måste jag pröva nån gång, är dem så goda som det låter som?

Svar: Tackar :) Jo då det är supergott! Du kan alltid byta ut fröna mot andra frön :)
Sanne

2012-10-21 @ 20:50:53 / URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Vitorm

Hej!

Fin blogg du har och knäckebrödet ser riktigt nice ut.

Har du funderat på att byta bloggportal? Vitorm.se är en bloggportal som är helt gratis och reklamfri. Du kan även tjäna bra med pengar på om du aktivt väljer att visa reklam.

Svar: Tack för erbjudandet men jag stannar nog kvar på blogg.se. Har varit här så länge och vill inte hålla på med bloggflytt m.m. då det bara innebär en massa krångel. Så jag tackar nej men tack ändå :)
Sanne

2012-10-21 @ 21:50:00 / URL: http://vitorm.se/
Postat av: Moa

Åh det måste jag testa någon dag! =)

Svar: Ja gör det! Supergott med hemmagjort knäckebröd. Sen kan du ju alltid byta ut frön mot andra frön, detta är ett recept som jag har hittat på men du kan nog ha i stort sätt vilka frön som helst i :)
Sanne

2012-10-21 @ 21:50:15 / URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: Eriiza

Tack, om du missat, så ligger bilder uppe på håret! =)

Svar: Ska genast titta in och kolla då! :D
Sanne

2012-10-22 @ 01:25:25 / URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0