Recept, Langos

2012-09-03 @ 18:49:25
Fick frågan om jag inte kunde lägga upp ett recpet på mina langos.
Självklart sa jag och nu har jag fixat ihop ett recept åt er. Jag lagar annars all min mat ut ifrån mina tankar och inga recept men jag hoppas ni förstår mitt lilla recpet och att era Langos blir supergoda!
 


 
 

Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Muums ^^ bara ätit langos 2 gånger å de e himla gott verkligen!
Tack för receptet ^^ ska spara det å göra egna hihi!<3

Svar: Ja det är ju sjukt gott! Förut åt jag bara det en gång om året när vi hade Tosia bonnadagarna här men sen kom jag på en dag att det måste ju finnas recept på detta och att det inte kan vara så svårt att göra så jag letade runt lite och testade mig även fram en hel del och detta blev resultatet. Himla gott! :D Hoppas du får en smaklig måltid när du provar på att göra Langos, ett tips bara tänk på att olja kan skvätta när du lägger ner dina Langos i grytan så gör det försiktigt! <3
Sanne

2012-09-03 @ 20:04:26 / URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: Mizca

Kan man frysa in överblivna "pizzor"? .. Om det blir runt 16 av denna satsen blir det lite många, men kan man frysa in dem styckvis och ta upp efter behov och fritera ??

Svar: Jag tror nog att själva degen "dör" om du fryser den. Halvreva istället receptet så får du 8 stycken istället :) Langosen blir inte så jättestora.
Sanne

2012-09-06 @ 17:10:06 / URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0