Borta bra men hemma bäst?

Vet inte riktigt om rubriken stämmer till 100%...
Det är väldigt skönt att vara hemma och att mötas av lille James som är så glad över att se matte igen men samtidigt är det som vanligt vädigt tråkigt att Leon inte är här. Känns som man lämnar en liten bit av sig själv varje gång vi skiljs åt och speciellt de gånger man inte vet när man ses igen. Idag är en sådan gång, vi har faktiskt ingen aning om just nu när vi kommer att ha tid för att ses här näst och det är så sjukt tråkigt! Det är inte så himla lätt med långdistansförhållande när båda måste jobba helger ibland.
 
I alla fall så har jag haft ett par underbara dagar med min kärlek även fast vi haft fullt upp med både Retro Mania och Retro Marknaden på Leons jobb. Vi har ändå hunnit ta en mysig lunch tillsammans i fredags och sen har vi ju haft kvällarna helt för oss själva. Fick till och med Leon till att se första Chuckyfilmen igår, woop woop! Nu ska jag bara få han att se resten nästa gång vi ses ;)
 
Dagen idag har bestått av Retro Maknaden där jag har sålt lite av mina accessoarer som jag tillverkar helt själv samt att jag sålt lite andra saker som jag hade rensat ut ur garderoben här hemma, fick i alla fall ihop några hundralappar. Efter det har jag suttit i bilen i fem timmar, lyssnat på sjukt hög musik, sjungit så falskt och högt jag bara kan och dansat bakom ratten. Kan bara tänka mig hur kul alla bilar som mött mig har haft haha.
 
 
Tog mig en bilselfie innan jag körde hem från Örebro idag, lagom trött.
Kär i mina nya gröna linser!
 
 
 
Lite av mitt bord idag.
Hade dock hunnit sälja av en del när jag tog bilden.
 
 

Linnéa

Hihi, ja jag ville kidnappa med mig varenda valp hem som vi tittade på - min väninna har "köpt" av dom. Avis <3

Svar: Kan tänka mig det!
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback