Pinchos

Leon och jag testade ju Pinchos i lördags.
Det var första gången någon av oss var där och först blev man lite smått förvirrad över hur deras beställningssystem fungerade men när man väl fattade så var det verkligen supersmidigt! Maten var sjukt god men jag tycker att protionerna kanske kunde varit lite större med tanke  på att hela deras koncept går ut på att man ska dela rätterna med varandra. Man liksom förväntade sig att varje portion då skulle innehålla lite mer. Testade även en av deras alkoholfria drinkar, en Hallon mojito som också var sjukt god!
 
Kommer absolut besöka Pinchos igen.
Men nästa gång bestäler vi nog in lite mer mat!
 
 
 

Anna

Å nej värsta som finns att dela och känna att man inte blir mätt! Vill ju inte vräka i sig så den andra svälter heller. Annars är det mysigt med "tapas stuket".

Svar: Haha ne precis! Men ja jag gillade stället och vi lär nog äta där fler gånger :3
madabouttea.se

Lorissa Lovebomb

Det ser underbart ut! Jag har hört att tre rätter var är lämpligt, så jag har redan suttit och försökt välja ut VILKA tre veckor det ska bli, haha >.<

Svar: Beror nog lite på vilka rätter man beställer in med. Nästa gång blir det iaf fler för oss för vi blev inte riktigt mätte men sen hade vi ju inte ätit på hela dagen heller haha.
madabouttea.se

Carro

åh jag vill också äta där nångång :D

Svar: Ja det tycker jag du borde göra! :D
madabouttea.se

Miss Baby Peaches

Gud vad gott det ser ut!

Svar: Det var det med! :)
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback