Everybody thinks you're a fucking fool

Om TVÅ månader ska jag se Falling In Reverse! Baaahh!
Jag blev helt sjukt glad härom dagen när jag fick reda på att de skulle komma till Sverige så självklart var jag ju tvungen att se till så jag kan åka och se dem. Så jag bokade biljetter till mig och Leon idag till deras spelningen som de har i Göteborg den 24:e Januari. Asså ni fattar inte hur mycket jag typ lyssnat sönder det här bandet (och kommer bli ännu mer nu) sen jag upptäckte dem 2010, love love helt enkelt och om två månader kommer jag äntligen få se dem live!!!
 
Kommer bli så sjukt kul att få se dessa killar, speciellt Ronnie, freakin love that guy! ♥
Se deras nyaste video nedan.
 
 

Tessie - Fotograf

Konsert är alltid otroligt spännande, pirrande och kul! :)
SV: Oj, ja då vet du ju hur det känns. Jag såg att jag glömt fylla i en liten sak i inlägget, gjort det nu! Nämligen detta: Efter ett samtal med min mor tidigare i dag så insåg jag att jag har fått denna infektion inte genom att vara ute och sitta kallt ute som kanske är det vanliga. Nää, utan genom att sitta hemma, i soffa och kontorstol. Jo du läste rätt, det är nämligen så att jag haft runt 13 -15 grader här hemma under en längre period. Elementen har inte fungerat som dom skall göra. Inte första året det händer. Jag har fått upp värmen lite till 19 via ett el-element ja lånat av vänner dock, men det är ej på när jag sover, eller inte är hemma. Men i dag ringde jag och fick äntligen tag på rätt person, två vaktmästare var hit och bankade och grejade med elementen. Nu känns dom lite varmare, jag har inte haft på el-elementet och det är just nu 21 grader. Jag är glad och tacksam. Sjukt, eller hur!? Kram

Svar: Men fy för att ha så kallt! När jag var hos min pojkvän i Örebro sist så hade han väldigt kallt och jag sa till honom att han måste säga till hyresvärden för man kan bli sjuk av det! Jag nöjer mig inte om jag har 25 grader eller under, hatar att frysa!
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback