Tokyo Treat box, taste video

Nu är den klart och uppe.
Som jag lovat er så kommer här nu min video när jag smakar allt och visar er vad som var i min Tokyo Treat box som jag fick hem för ett par dagar sedan. Detta var alltså boxen för Mars månad då posten tog hela 7 veckor att leverera min box! Helt sjukt faktiskt, posten har bara blivit sämre och sämre sen PostNord tog över! Får väl i alla fall vara glad att den kom fram och att jag slapp avgift på den, de får inte ta ut det på denna låda då den skickas som en gåva men man vet ju aldrig med dem.
 
Nåja nog om mina åsikter om PostNord!
Här har ni min video, hoppas ni gillar den.
 
 
 


Ajli Müller

men gud, post nord... hur sämst!? Jag har aldrig drabbats för jag shoppar så lite online/får å få grejer skickade etc. Men min make och syrra är flitiga där och de åker typ OFTA dit på sådant >.<

Svar: Ja de är verkligen sämst! Önskar att vi fick tillbaka vår gamla post, då gick allt smidigare och man slapp vänta en halv evighet på sina paket! Plus att man typ alltid får trasiga paket nu för tiden..
madabouttea.se

Dixi Wonderland

7 veckor är fan galet!

Svar: Javisst är det! Ska ta 2-4 veckor säger Tokyo Treat men jag antar att allt är postnords fel då de blivit segare sen de började med sina dumma avgifter.
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback