Lunch på Kj's

2018-08-09 @ 13:25:34
Blev lunch på stan idag tillsammans med Sofia.
Ingen av oss hade provat lunchen på Kj's (här i stan) ännu så vi passade på att göra det idag. Serverades dragonkycklingfile, ungsstekta potatis och en massa olika grönsaker samt bröd och vattenmelon idag. Jag försöker att äta ganska så lchf-aktigt, alltså så lite kolhydrater och socker som möjligt men anser att man får unna sig ibland och med måtta. Så när jag är ute och äter eller är iväg så tillåter jag sånt jag inte brukar äta, tex potatisen idag.
 
Maten var god, hade dock inte förväntat mig något annat då jag känner kocken/ena ägaren men vi hade en otäck geting som inte ville låta oss vara ifred. Smällar man får ta när man sitter på uteserveringen, haha.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

jag tycker att det ser underbart ut :) Jag ger mig tillåttelse nu när jag äter ur kyl och frys och skafferi, samt erik har semester. men sedan ska jag också på diet är planen :)

Svar: Jag är ändå ganska nöjd med min vikt just nu, vill bara vara lite mer hälsosam.
madabouttea.se

2018-08-10 @ 09:18:05 / URL: http://ajlimuller.se/
Postat av: Ajli Müller

Ja, men det förstår jag, du ser strålande ut <3 Jag är dock inte det med min, så det känns bra att jobb och vardag kommer och ger mig "skäl" att dieta lite.

Svar: Awee tack! <3 Jag skulle väl dock vilja vara smalare och mer vältränad men efter att ha kämpat så många år med min självkänsla så känner jag mig ändå "okej" men hur jag ser ut nu.
madabouttea.se

2018-08-12 @ 19:02:55 / URL: http://ajlimuller.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0