24 timmar i Göteborg

Hemma igen efter ett dygn i Göteborg.
Ska bädda ner mig med lite god mat och Netflix då jag verkligen inte mår bra, har känt mig febrig och yr hela dagen samt att jag är sjukt öm över revbenen (har ingen aning varför??) och imorgon och resten av helgen är det ju jobb som gäller! Trots att jag började känna mig dålig redan igår har jag i alla fall haft det mysigt i Göteborg tillsammans med min älskling. Asså Falling in Reverse var sååååå sjukt bra igår och jag känner mig så lycklig som fick tillfälle att se dem! Kommer skriva mer om konserten och lägga upp lite videos från den i helgen. Efter konserten blev det Burger King i sängen på hotellet innan vi somnade. Vi bodde förresten på ett mysigt hotell som heter Poseidon och där ingick det även en frukostbuffe så även fast vi var sjukt trötta efter gårdagen så steg vi upp lite tidigare idag bara för frukostens skull, haha. Efter att vi ätit och gjort oss i ordning checkade vi ut och gick lite på stan för att fördriva tiden tills Leon's tåg skulle gå.
 
Spegelselfie innan vi skulle dra på konserten.
 

Alice Lindström

Vad gott med frukostbuffe!

Svar: Jaa det var mumsigt!
madabouttea.se

Netti Starby

Vad kul att du har varit i Göteborg och krya på dig! Kramis

Svar: Ja fast det regnade hela tiden haha
madabouttea.se

Anonym

Lyssnar du på venom (eller om de är en Bathory patck svårt att se på bilden ) eller använder du den bara som andar för att den ser snygg ut ?. Aldrig uop fatat att fu lusdnar på så pass hård rock som dom är utan mer typ falling in reverse som är mer lätt och mer halvt blandat med pop

Svar: For your information så har min pojkvän gjort den västen och geten som jag antar att du syftar på är en patch från Killstar. Sen lyssnar jag inte ”bara” på Falling in Reverse utan på väldigt många olika band :)
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback