A strong friendship doesn't need daily conversation or being together. As long as the relationship lives in the heart, true friends never part.

Haft bestie på besök här idag.
Vi har mest tagit det lugnt och pratat en hel del då vi inte setts sen innan jul när vi firade lilljul här hos mig. Jag har ju inte haft så mycket tid till att ses så det har blivit dåligt med det de senaste månaderna men vi ska försöka bli bättre på att ses oftare. Vi pratade faktiskt om lite saker som vi nog ska försöka planera in att göra tillsammans i år. Jag filmade faktiskt lite idag så funderar på att göra typ en liten videoblogg av detta, vi får se sen när jag kollat igenom materialet om det är något att ha och om det räcker till en video.
 
Nu ikväll har jag varit på möte på jobbet, var bara ett standardmöte så inget speciellt.
Var så sugen på att krypa ner under filten i soffan nu när jag kom hem och kolla på Netflix men så blir det tydligen inte då smart-tv funktionen inte vill fungera just nu. Har inte en aning om vad som är fel för den står bara och tuggar för tillfället. Så istället ska jag krypa ner under filten och redigera lite bilder på dagens outfit.
 

Alice Lindström

sv: jag ska till Asien i tre månader :))

Åhhh vad mysigt att hänga med sin bästis!

Svar: Vad roligt!
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback