I lost my heart, I lost my mind

Som jag sagt innan så mår jag inte så bra just nu.
Ni får faktiskt ursäkta att bloggen varit så tråkig men mitt uppbrott med Leon har dragit fram så mycket gammal skit i min skalle och just nu orkar jag typ inte ens med mig själv. Uppe på det så har det blivit så jävla dåligt stämning mellan oss i samband med vårt uppbrott och han har rent ut sagt varit elak. Vet inte om han menar det han säger eller om det kanske bara är pga att han inte mår bra men i vilket fall som så har han sagt väldigt sårande saker och det har gjort att mitt mående har blivit ännu sämre.
 
Jag har tillbringat dessa veckor med att fly från tankarna genom att umgås med familjen men nu behöver jag ta tag i mig själv och få saker gjorda som kan gynna mitt mående på lite längre sikt. Först ut på listan står att få lite ordning här hemma, städa upp och rensa ut helt enkelt.
 
Jag och finaste gudsonen
 
 
 

Jinx

Jag vet hur jobbigt det är under ett uppbrott men låt honom aldrig behandla dig dåligt eller få dig att skämmas för ditt psykiska mående. Glöm aldrig att du och att du mår bra är det viktigaste och han har ingen rätt att vara elak mot dig. Jag vet inte hur han är nu men han kunde inte acceptera mitt mående heller. Ta hand om dig och ta all tid du behöver <3 styrkekramar!

Svar: Han har verkligen inte varit snäll eller sett något från min sida alls utan bara tänkt på sig själv helt och hållet. Jag är inte en sån som snackar skit om andra men de saker han sagt till mig säger man inte hur arg/ledsen/sårad man än är. Jag tror nog han är precis likadan nu som han var då tyvärr :/ Har till och med tagit bort varandra och han blockade mig på instagram..
Tack så mycket <3
madabouttea.se

Beauty Maniac

Vad trist att det blivit så, men det verkar iaf som att du prioriterar ditt välmående just nu vilket låter jätteskönt att höra! Hoppas att saker och ting ljusnar för dig snart.

Svar: Ja jag försöker göra det iaf, även om det är sjukt svårt.Tack så mycket!
madabouttea.se

Miss Baby Peaches

Styrkekramar till dig! Det är aldrig rättatt vara elak alltså. Inte okej alls!

Hoppas verkligen att du får mer energi och attdu känner dig starkare snart!

Älskar btw nya looken på bloggen!

Svar: Nee jag förstår inte hur han kunde vända så där.. men men som andra säger runt omkring mig det är hans förlust. Jag har fått ny energi och mått mycket bättre den här veckan så hoppas på att det håller i nu!
Tack så mycket :D
madabouttea.se

Miss Baby Peaches

Heja dig! <3

Svar: Tack <3
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback