Fransförlängning

Något jag alltid har saknat så är det ögonfransar.
Jag har ju fransar men de är så ljusa så de syns knappt och jag har alltid fått lägga en massa mascara på dem för att slippa se sjuk ut utan smink, haha. I vanliga fall när jag sminkar mig så använder jag ju alltid lösfransar i dockstil (tjocka, långa fransar) men jag har alltid varit mer eller mindre allergisk mot alla lim som man köper till dessa fransar. Limmet sätts ju så att det kommer på huden och mina ögon är alltid svullna, röda och irriterade efter en dag med smink pga detta.
 
Men så tänkte jag att man kanske skulle testa en fransförlängning istället och jag blev ännu mer sugen på detta efter att jag hade gett min syster detta i födelsedagspresent och sett hur hennes resultat blev. Man använder en sån liten mängd lim när man sätter dessa och dessutom nuddar inte limmet huden så jag tänkte det kunde vara en perfekt lösning på mitt fransproblem. Så jag köpte grejer till detta och har idag fixat dem. Limmet hittade jag på Lindex för ca 50kr och fransarna är faktiskt från Dollarstore, fanns i tre olika storlekar 10mm, 12mm, 14mm och kostade bara 20kr paketen.
 
 
Nedan har ni mitt färdiga resultat utan smink osv.
Dock får jag inte riktigt de där superfejka dockfransarna som jag egentligen vill ha även fast jag köpte extra långa och satte dem ganska tätt. Men jag känner att det blev ganska bra ändå, speciellt för att vara mitt första försök med.
 
 
Och här har ni med smink.
Här har jag även borstat igenom fransarna en del då de spretade lite åt alla hålla och kanter.
Lägg även märke till min nya hårfärg ^^
 


» Ullie

har varit o gjort fransar på salong iag vvill Inte va mera utan en dag som du säger man se sjuk ut nu är du jätte fin
trevlig helg

Svar: Ja jag kommer nog fortsätta göra mina fransar från och med nu. Man behöver ju inte ens smink längre för att se frisk ut, haha.
madabouttea.se

2019-06-29 // 00:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback